Hvorfor jeg velger eteriske oljer fra doTERRA og hvordan du kan få tak i disse oljene

INNEHOLDER REKLAME

Jeg vil ha oljer som er rene

Mange spør meg om hvilket merke jeg bruker av eteriske oljer og hvor man kan få tak i dem. Her får du svar. Jeg bruker eteriske oljer for å støtte helsa mi og for å lage mine egne giftfrie velværeprodukter. Derfor er det selvsagt for meg at de oljene jeg bruker er rene, og ikke inneholder stoffer jeg vil unngå å utsette meg for. Jeg bruker eteriske oljer fra doTERRA, fordi dette er oljer av den aller høyeste og reneste kvalitet.

Jeg trenger oljer som virker; ikke bare som lukter godt

Jeg vil også at oljene jeg bruker skal være potente, altså at de skal virke.  Derfor det viktig at oljene ikke er jukset til med tilsetninger og uttynning. På nesten alle eteriske oljer du finner til salgs, så står det «Pure essential oil». Det høres jo kjempebra ut, men vær så snill, ikke la deg lure!

Det betyr ikke at innholdet i flaska bare består av eteriske oljer. Det betyr kun at selve oljene som finnes i flaska er rene. Flaska kan likevel inneholde mye annet enn bare eteriske oljer. Lovverket tillater at så lite som 5% av innholdet i en oljeflaske trenger å komme fra en eterisk planteolje. Tenk det, fem prosent!

De eteriske oljene fra doTERRA (enkeltoljene) inneholder kun eteriske oljer og ikke noe annet. Hele flaska består av 100% eterisk planteolje av aller beste og reneste kvalitet. Det sies at så mye som 80% av alle eteriske oljer på markedet er tiljukset. Det vil si at du risikerer å få i deg dritt som du absolutt ikke vil gi kroppen din, og/eller at oljene du bruker er så uttynnet at de ikke vil gi deg noen effekt.

Jeg bruker oljer for at de skal virke, ikke bare for at det skal lukte godt. doTERRA sine oljer er CPTG-klassifisert (Certified Pure Therapeutic Grade). Det vil si at de ikke er tilsatt uttyinning, syntetiske ingredienser eller bærer skadelige smittestoffer som kan redusere oljenes potens. Alle partier blir testet, sånn at man alltid vet helt sikkert hvilken kjemisk «dna» en oljeflaske inneholder.

Jeg bryr meg om naturen, dyrene og menneskene der oljene produseres

Jeg er opptatt av at vi skal ta vare på naturen og være solidariske med både dyr og andre mennesker. Derfor er det viktig for meg at de som produserer oljene tar hensyn til dette.

Jeg vil at råstoffene skal produseres på en forsvarlig måte, uten bruk av gift som kan skade både jord, dyr og mennesker. Jeg vil ikke at produksjonen av oljer skal utkonkurrere produksjonen av mat. Jeg vil ikke at den rike verden skal få luksusoljer på bekostning av mat til de menneskene som bor i landene hvor oljene produseres.

Jeg vil ikke at menneskene som er ansatte i produksjonen skal utnyttes. Jeg vil at de som produserer disse varene skal gi noe tilbake til de samfunnene hvor oljene blir produsert. Alt dette er hensyn doTERRA tar.

Derfor er det enkelt å velge doTERRA.

Du får hjelp til å lære oljene når du blir medlem i doTERRA

En ting som er utrolig bra med doTERRA, er at når du blir medlem og begynner å kjøpe dine egne oljer, så blir du ikke stående alene. Når du melder deg inn i doTERRA gjennom meg, vil jeg være din mentor. Du vil få all opplæring du trenger for å kunne bruke oljene til det du har behov for, og for at du skal bruke dem på en trygg og forsvarlig måte.

Den beste måten å starte på:

Familiepakken (EU Norway Family Essential Kit)

Den beste måten å starte på, er ved å kjøpe oppstartspakken som heter Familiepakken. Det var den jeg startet med, og den inneholder virkelig alt du trenger for å komme igang skikkelig med det samme. I Familiepakken får du 9 oljer som du garantert kommer til å ha bruk for, og som gjør det mulig for deg å gå i gang med å lage dine egne oljeprodukter.

I tillegg til de 9 oljene, får du også 1 oljediffuser (duftspreder), 1 pakke veggiecaps (tomme kapsler du kan fylle med olje, som gjør at du kan ta oljer internt), 1 flaske fraksjonert kokosolje (som du kan blande ut de eteriske oljene med), 1 introduksjonshefte fra doTERRA og 1 års medlemsskap i doTERRA.

Familiepakken koster 287 Euro (cirka 3260 NOK*). Jeg vet, det er mye penger. Men oljene varer lenge. Og ved å kjøpe en sånn startpakke, så får du oljene til den mest reduserte prisen som er tilgjengelig, og, du har alt du trenger for å komme igang skikkelig. (*Pris i norske kroner vil variere etter valutakurs)

Basispakken (Basic Kit)

Et alternativ til Familiepakken er å kjøpe basispakken. I Basispakken får du ikke diffuser og veggiecaps, men du får 6 av de eteriske oljene fra Familiepakken, pluss fraksjonert kokosolje, introduksjonsheftet fra doTERRA og ett års medlemsskap i doTERRA. Basispakken koster 148 Euro (cirka 1680 NOK*). (*Pris i norske kroner vil variere etter valutakurs)

Hvorfor det er lurt å bli medlem?

Som medlem kan du kjøpe alle oljene du har lyst på til rabattert pris. Du får minimun 25% rabatt på alle oljene og oljeproduktene du kjøper. Du vil få tilgang til spesialtilbud og bonuser som månedens produkt.

Når du blir medlem får du også tilgang til flere medlemssamfunn på nett, der du får masse læring og inspirasjon, og hvor du og alle som er med kan dele erfaringer eller spørre hverandre om råd og tips.

Medlemsskapet innebærer ingen kjøpeplikt. Du bestiller kun de oljene du vil ha, og når du selv vil ha dem.

Sånn melder du deg inn

Trykk på: BESTILL HER

 1. Velg Join & Save.
 2. Skroll ned og velg Join doTERRA.

  4. Velg språk English-British(viktig, de har en feil her så du må velge dette for å få opp Family Kit. Språket kan endres etterpå), så velger du Europe, og deretter Norway. Dersom du ikke får opp boksen der du kan velge land, prøv å velge USA fra nedtrekksmenyen og så endre tilbake til Europa, så dukker den opp.
 3. Trykk okpå den gule boksen som dukker opp.
 4. Kryss av for Wholesale Customer dersom du kun vil være kunde, velg Wellness Advocatedersom du vil ha fremtidig mulighet til å jobbe med doTERRA eller om du vil at jeg skal vise deg hvordan du kan tjene inn ditt forbruk i oljer. Begge har samme rabatt fordeler og ingen forpliktelser, og du kan oppgradere senere.
 5. Fyll inn all personlig info (alt med rød * bak og husk at tiddsone er GMT+1 Brussels og fødselsdato er med måned først, så dag, så årstall.) Velg ditt eget passord.
 6. Legg inn enroller ID 5557356.Trykk verifyfor å se at det er riktig navn, altså Monica Kristin Hansen. Veldig viktig!

  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter:
 7. a) Familiepakken:
  EU Norway Family Essential Kit. Du velger dette og går videre til betaling. Om du ikke finner det kan du bare legg inn varenr 60202387i søkefeltet så dukker det opp. Dette er Familiepakken.
 8. b) For å bestille Basicpakken, velger du EU Norway Basic Essentials Kit.

—> Ønsker du flere oljer kan du skrive dem inn i søkefeltet og legge dem til i handlekurven. Her er prisliste med godkjente oljer til Norge og navnet de ligger inne med. Din pris er Whsl som gir 25% rabatt. Se prisliste her. 

 1. Når du har lagt inn kortinfo og betalt, får du en beskjed om at bestillingen er gjennomført. Du vil få spørsmål om å opprette en månedlig bestilling, velg bare nei (det kan du gjøre senere om du ønsker) og lukk nettleseren. Gratulerer, du er nå på vei inn i den vidunderlige verdenen av eteriske oljer.

Trenger du hjelp eller lurer på noe? Ta kontakt med meg på e-post: monica@monix.no